Виробництво консервації
Усі ми пам’ятаємо, як у дитинстві наші бабусі влітку робили консервацію. Звісно що ми всі знаємо цей смак, коли восени та взимку ми куштували всі ці смаколики. Але часи йдуть і ця традиція потрохи зникає з нашого життя. Але в нас є рішення цієї проблеми! В нас на виробництві є всі умови, щоб повернути цей смак дитинства. Ми не збираємось конкурувати з вашими бабусями, але ми можемо запропонувати вам високотехнологічну альтернативу. Починаючи від квасолі в томатному соусі закінчуючи аджикою, все це, з легкістю, ми можемо виготовити для вас!
Наші потужності дозволяють нам виготовляти консервовані овочі та фрукти у скляній, жерстяній тарі та з кришкою типу Twist-off (твист-оф) без додавання консервантів завдяки процесу стерилізації в автоклаві. Саме гарячий розлив та стерилізація забезпечує довготривалий термін зберігання продукту.
Також маємо можливість виготовлення тушковано мʼяса у жерстяній банці 0,525г або ж у реторт-пакеті, який є новітньою альтернативою банці.